Sponsoring

Taxibedrijf van Meurs hoofdsponsor TVMuzycap

Tweede editie TVMuzycap vindt plaats in Parkstad Limburg Stadion Op 23 mei a.s. kunnen mensen met talent én een beperking laten zien wat ze allemaal in huis hebben op een middag die wordt georganiseerd in de businessclub van het Parkstad Limburg Stadion door Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij en de werkgroep TVMuzycap.

Sponsoractiviteiten

Roda JC biedt podium voor talenten met een beperking

Tweede editie TVMuzycap vindt plaats in Parkstad Limburg Stadion

Op 23 mei a.s. kunnen mensen met talent én een beperking laten zien wat ze allemaal in huis hebben op een middag die wordt georganiseerd in de businessclub van het Parkstad Limburg Stadion door Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij en de werkgroep TVMuzycap.

De talenten die meedoen hebben kwaliteiten op het gebied van toneel, zang en muziek, literatuur en beeldende kunst. Maar ook op het gebied van gastvrijheid, horeca, organisatie en het maken van filmproducties. De middag kent podiumpresentaties, een talentenroute, een expositie met beeldende kunstwerken, informatieve stands en wordt gepresenteerd door cabaratier en zanger Jack Vinders uit Kerkrade. De middag begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur en is vrij toegankelijk voor publiek. In een programmaboekje zullen de artiesten, de optredens en de route vermeld worden.

TVMuzycap, festival van talenten met een beperking, vindt het tweede jaar op rij plaats. De succesvolle tryout was 21 juni 2013 tijdens het jubileumprogramma van Fanfare St.Cecilia in Bocholtz. Zo‘n 100 artiesten met een beperking zongen de sterren van de hemel en de muzikale talenten kwamen tot volle bloei. De vele lovende reacties van deelnemers, begeleiders en bezoekers gaven de organisatie de zet om een tweede editie TVMuzycap te organiseren. Ook omdat mensen met een beperking oorgaans weinig kans hebben hun talenten te presenteren.

Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij bouwt een brug tussen mensen, bedrijven en overheden. Vanuit drie pijlers "Jeugd, Gezondheid en Respect" organiseert de Stichting programma‘s voor bijvoorbeeld ouderen, kwetsbare jongeren, buurten. Met TVMuzycap heeft Roda JC dit jaar een activiteit voor talenten met een beperking. Voorafgaand aan TVMuzycap vindt voor sponsoren en genodigden een netwerklunch plaats.

Taxibedrijf van Meurs hoofdsponsor TVMuzycap

TVMuzycap: muziekfestival door talenten met een beperking

In het kader van het 110-jarig jubileum van Fanfare St.Cecilia Bocholtz vindt op vrijdag 21 juni a.s. van 13.00 uur tot 16.00 uur een bijzondere primeur plaats: TVMuzycap, hét muziekfestival van talenten met een beperking. Zo´n 100 artiesten van zes verschillende organisaties (Pergamijn, Daelzicht, Radar, Catharina school, Adelante en Talent) zullen schitteren op het podium in het Feestpaviljoen in Bocholtz. DJ´s, een drumband, harmonie, zangkoor, keybordspeler, popgroep Our Way en een aantal solisten van Radar zijn van de partij. Jack Vinders is de presentator van deze middag. TVM maakt gratis vervoer mogelijk en is één van de hoofdsponsoren van dit festival. Vanuit diverse instellingen en plaatsen in Zuid-Limburg zullen (rolstoel)bussen ingezet worden om de deelnemers en begeleiders op te halen en naar huis te brengen.

Taxibedrijf van Meurs schenkt 5.000 euro aan Adelante voor sport & bewegen

Met een waardecheque onder de arm gingen Frank en Bert van Meurs van Taxibedrijf van Meurs op vrijdag 22 februari jl. op weg naar Adelante in Valkenburg. Joop Dacier, vakleerkracht bewegingsonderwijs, stond de gulle gevers uit Simpelveld op te wachten om hen te begeleiden.
Lees meer in het volledige persbericht.

TVMuzyCap

Taxibedrijf van Meurs sponsort het volledige vervoer van alle deelnemers aan het TVMuzycap, een muziekfestival voor en door gehandicapten (op 21 juni 2013 tgv 110 jarig jubileum Fanfare St.Cecilia te Bocholtz). Vanuit diverse instellingen en plaatsen in Zuid-Limburg zullen honderden (rolstoel)bussen worden ingezet om de deelnemers op te halen en naar huis te brengen.

Gastenhof op naar de TOP!

Kinderen van onze opdrachtgever Gastenhof hebben in juni 2012 samen de beruchte berg Mont Ventoux in Frankrijk bedwongen. TVM sponsorde het vervoer voor deze succesvolle equipe en kijkt terug op een geslaagd initiatief.

€ 750,- voor Gehandicapten Sport

Op vrijdag 26 augustus jl. ontvingen Frank en Yvette van Meurs van voetbalvereniging WDZ een Goede Doelen cheque ter waarde van € 750,00. ’ Dit is een mooie kans om het gehandicaptenvoetbal in Bocholtz een extra impuls te geven. Dagelijks vervoeren we de kinderen van de Gastenhof. Met deze cheque gaan we voetbalschoenen kopen voor alle spelers van het G-team. Binnenkort zullen we een uitstapje maken naar een sportzaak in de regio’, aldus Frank van Meurs.

Just BEAT it project

Kinderen met kanker zijn kwetsbaar en verdienen hulp. Taxi van Meurs in Simpelveld is één van de bedrijven die een waardevolle bijdrage leveren aan het slagen van het Just BEAT it project. Het bedrijf was namelijk verantwoordelijk voor het vervoer van en naar Chamonix. Ook was het met 8 pendelbusjes aanwezig tijdens de benefietavond om gasten te vervoeren naar het feestpaviljoen en weer terug naar hun auto.