Nieuws

Klant aan het woord 'Roda JC'

Taxibedrijf van Meurs en de betaalde voetbalorganisatie Roda JC werken op verschillende terreinen samen. Sinds 2008 verzorgt TVM het vervoer voor de betaalde voetbalorganisatie Roda JC in Kerkrade.

Met de luxe Mercedes spelersbus wordt het eerste elftal naar de uitwedstrijden vervoerd. Rob Smeets is de vaste chauffeur van de Roda JC spelersbus. Redactielid Nic Gerards gaat op bezoek bij teammanager Ger Senden in het oude stadion van Roda JC op Kaalheide. Zonder ook maar één vraag te stellen kreeg Nic een volle lading aan complimenten over zich heen.

Ger Senden: "De samenwerking met de gebroeders Frank en Bert van Meurs is perfect. Een prima planning en een meer dan professionele chauffeur die ons ter beschikking staat. TVM staat garant voor een uitstraling waarin wij op en top mee kunnen doen met de grotere broers binnen het betaald voetbal. Een chauffeur die vooraf de route rijdt van het hotel naar het stadion en ons exact vertelt hoelang wij een dag later onderweg zijn. Rob is een gast met een sportieve uitstraling en weet waar hij over praat in het sportjargon. De kwaliteit van de chauffeurs en de schone bussen bewijzen dat we naast onze deur over heel goed vervoer kunnen beschikken. Ik hoop dat deze samenwerking met het Simpelveldse vervoersbedrijf nog jaren mag voortduren".

Met de TVM-touringcars in diverse maten worden groepen supporters naar uitwedstrijden vervoerd. Zuleika is de vaste touringcar chauffeuse van de Rakkersbus. Ze zorgt dat de jonge supporters en hun begeleiders comfortabel en veilig vervoerd worden.

Naast het wedstrijdvervoer verzorgt TVM het trainingsvervoer voor de jeugdopleiding van Roda JC. De club heeft 180 jeugdspelers waarvan 42% (75 spelers) gebruik maken van het vervoer. De spelers wonen in een straal van 60 km. De meeste spelers wonen in Parkstad. TVM verzorgt ook het vervoer van jeugdspelers die in België of Duitsland wonen.


Geplaatst op: 10-01-2014


« Vorige pagina