Nieuws

TX-Keurmerk voor Taxibedrijf van Meurs

Taxibedrijf van Meurs is in het bezit van het TX-Keurmerk, dit is het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer. Als cliënt kunt u erop rekenen dat u reist met een voertuig dat betrouwbaar, veilig en netjes is en een chauffeur die klantgericht, vriendelijk en vakkundig is.

Het keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel vervoer. Taxibedrijf van Meurs hecht grote waarde aan dit keurmerk omdat dit laat zien dat kwaliteit van vervoer in het bedrijf voorop staat. Natuurlijk staat het bedrijf al jaren garant voor kwaliteit en service en is dit keurmerk een officiële erkenning voor onze werkwijze. Onze chauffeurs hebben behalve de verplichte chauffeursopleiding en chauffeurspas ook een opleiding EHBO/BHV, het nieuwe rijden en schadepreventie. Onze voertuigen voldoen niet alleen aan de eisen die de wetgever stelt zoals APK, deugdelijk onderhoud en verzekering maar er wordt ook gekeken naar uiterlijk en leeftijd.

Dit branche specifieke kwaliteitssysteem is te vergelijken met een ISO certificaat dat kwaliteit, arbo en milieu waarborgt. De certificering is uitgevoerd door Dekra. Één keer per jaar vindt deze onafhankelijke kwaliteitscontrole plaats en tussentijds worden overwachts controles verricht.

Bij aanbestedingen in het contractvervoer (bijvoorbeeld leerlingenvervoer, WSW-vervoer) staat het TX-Keurmerk garant voor een bepaalde norm van kwaliteit.


Geplaatst op: 07-05-2014


« Vorige pagina